Xclear staat voor kwaliteit

Xclear staat voor kwaliteit

VGE International werkt constant aan een kwaliteitsverbetering van de UV-C units van Xclear. Naast de ontwikkeling van een aantal nieuwe apparaten heeft er binnen Xclear een grote vooruitgang plaatsgevonden op het gebied van UV-C en veiligheid. Hierdoor wordt veilig gebruik door consument en installateur, volgens de laatste Europese normen gewaarborgd.

Er moet onder meer gedacht worden aan een schakelsysteem, dat het blootstellen van ogen en huid aan UV-C bij normaal gebruik uitsluit. Hierbij is sterk de focus gelegd op de mogelijkheid tot combineren van bestaande materialen en apparaten wat het eventueel mogelijk maakt bestaande installaties in een handomdraai af te stemmen op de huidige normen. De nieuwe elektrische delen, voorzien van schakelaar,  en kwartsglazen, voorzien van schakelnokje, zijn zo ontworpen dat deze uitgewisseld kunnen worden bij units die al in gebruik zijn.

Verder is het gehele elektrotechnische gedeelte onder de loep genomen, en getoetst aan de IPC normen. De IPC is wereldwijd de meest geaccepteerde norm met betrekking tot elektrotechnische assemblage. Aan de hand van deze norm zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd op het gebied van kabelconfectie, veiligheid, aansluitingen en connectoren. De kwaliteit en bedrijfszekerheid van onze units zijn hierdoor sterk verbeterd. Met Xclear UV-C units maakt u dus een uitstekende keuze die volledig voldoet aan de huidige eisen en normering. De apparaten zijn zorgvuldig en met inachtneming van alle toepasselijke veiligheidsvoorschriften geassembleerd waardoor u zorgeloos kunt genieten van al het vijverleven in uw heldere vijver.