Een korte bedrijfsintroductie

Combineren van onze passie voor water en techniek

Schoon en veilig water is van levensbelang. Duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie is wereldwijd dan ook een belangrijk thema. VGE B.V. is zich daar als producent van UV-C apparatuur  van bewust. Als bedrijf zijn we daarom gefocust op nieuwe duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. Dit doen we door onze passie voor techniek en kennis van water te combineren, wat resulteert in hoogwaardige producten en innovaties op het gebied van UV-C desinfectie.

Bijna 40 jaar ervaring

VGE is in 1982 gestart en in ruim 35 jaar tijd is VGE uitgegroeid tot een specialist in UV-C apparatuur voor diverse branches, waaronder de zwembad-, vijver- en industriële markt.

Export naar meer dan 70 landen

Als producent van UV-C apparatuur levert VGE vanaf industrieterrein Ekkersrijt in Son (Eindhoven) kwalitatief hoge producten voor een eerlijke prijs. We exporteren onze producten naar meer dan 70 landen wereldwijd. De klantenkring van VGE bestaat uit groothandelaren, grootwinkelbedrijven en private labelklanten. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben we een eigen afdeling Productontwikkeling, die met regelmaat nieuwe hoogwaardige producten introduceert. Ook worden de bestaande producten continu kritisch bekeken en waar nodig doorontwikkeld. Onze productontwikkelaars zorgen ervoor dat de producten voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige markt en de geldende veiligheidsnormen. Duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid staan centraal in het ontwikkelings- en productieproces.

De producten van VGE zijn bekend onder de merknamen Blue Lagoon, Xclear en VGE Pro.