Zorgeloos genieten van zwemwater dankzij Blue Lagoon UV-C apparaten

Als producent van een uitgebreid assortiment UV-C apparatuur, heeft VGE het welzijn van zwemliefhebbers en hun omgeving hoog in het vaandel staan. Het is onze missie om componenten te leveren voor veilig, gezond en helder zwemwater, zodat mensen zorgeloos kunnen genieten van hun zwembad.

Blue Lagoon UV-C technologie is een milieuvriendelijke en veilige manier voor de desinfectie van zwembadwater. Het beschermt zwemliefhebbers tegen ziekteverwekkers zoals schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor kan de inzet van chloor en andere chemicaliën tot een minimum worden beperkt. Bovendien zorgt UV-C voor de afbraak van chloraminen. Dit neemt de onplezierige geur van chloor weg en helpt fysieke klachten, zoals rode ogen en irritatie van huid- en luchtwegen, te voorkomen.

VGE is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van UV-C apparatuur voor de zwembadmarkt. Onze producten zorgen voor een aangename omgeving om in te baden.

Bezoek de Blue Lagoon website voor meer informatie of neem direct contact met ons op! Wij laten u graag de voordelen zien van Blue Lagoon voor uw zwembadassortiment.


Neem contact op
The role of chlorine in a world of UV
Bewaren

Bewaren

Bewaren