Zorgeloos genieten van zwemwater dankzij Blue Lagoon UV-C apparaten

Als producent van een uitgebreid assortiment UV-C apparatuur, heeft VGE het welzijn van zwemliefhebbers en hun omgeving hoog in het vaandel staan. Het is onze missie om componenten te leveren voor veilig, gezond en helder zwemwater, zodat mensen zorgeloos kunnen genieten van hun zwembad.

Blue Lagoon UV-C technologie is een milieuvriendelijke en veilige manier voor de desinfectie van zwembadwater. Het beschermt zwemliefhebbers tegen ziekteverwekkers zoals schimmels, virussen en bacteriën. Hierdoor kan de inzet van chloor en andere chemicaliën tot een minimum worden beperkt. Bovendien zorgt UV-C voor de afbreking van chloraminen. Dit neemt de onplezierige geur van chloor weg en helpt fysieke klachten, zoals rode ogen en irritatie van huid- en luchtwegen, te voorkomen.

VGE is toonaangevend op het gebied van ontwikkeling en productie van UV-C apparatuur voor de zwembadmarkt. Onze producten zorgen voor een aangename omgeving om in te baden.

Blue Lagoon UV-C voor zwembaden en spa’s

Blue Lagoon Spa UV-C

Deze lamp is speciaal door Philips ontwikkeld voor watertemperaturen tot 40°C. De Blue Lagoon Spa UV-C heeft een ingebouwde hoogfrequente elektronische ballast voor een gelijkmatige stroomvoorziening. Bovendien zorgt de binnenzijde voor reflectie van de UV-C straling waardoor de efficiency wordt vergroot. Dankzij de Blue Lagoon Spa UV-C zal uw water op een efficiënte en veilige wijze worden gedesinfecteerd en behoudt u een uitstekende waterkwaliteit. De UV-C straling neutraliseert bacteriën, virussen en andere primitieve organismen en stopt de voortplanting ervan. Dit kan de chloorconcentratie tot 50-80% verminderen! 33 μW/cm² op 1 meter. Max. druk: 1 bar. Inclusief 50mm fittingen. Na 9000 branduren is de UV-C output nog minimaal 80%.

De voordelen:

Blue Lagoon Spa UV-C

✔ Nederlands product
✔ Ingebouwde elektronische ballast voor een gelijkmatige stroomvoorziening
✔ Inclusief speciale Philips UV-C lamp met geïntegreerde elektronische ballast
✔ UV-lamp is speciaal ontworpen voor hoge temperaturen (± 40˚C)
✔ Compacte afmeting
✔ Eenvoudig te installeren en te onderhouden
Neem contact op

Blue Lagoon UV-C Tech

De Blue Lagoon UV-C Tech zorgt op een efficiënte en milieuvriendelijke wijze voor schoon, fris en helder water. De UV-C straling neutraliseert bacteriën, virussen en andere primitieve organismen en stopt de voortplanting ervan. Dit kan de chloorconcentratie 50-80% verminderen! Bovendien zorgt de RVS binnenzijde voor reflectie van de UV-C straling waardoor de efficiency tot 35% wordt vergroot. Dankzij de Blue Lagoon UV-C Tech zal uw water op een efficiënte en veilige wijze worden gedesinfecteerd en behoudt u een uitstekende waterkwaliteit. Daarnaast heeft de Blue Lagoon UV-C Tech een speciale T5 UV-C lamp met een unieke lampvoet. Deze speciale lamp is niet overal verkrijgbaar; uw klanten zullen bij u terug komen om de vervangingslamp te kopen. Max. druk: 2 bar. Let op aarding! Na 9000 branduren is de UV-C output nog minimaal 80%.

Voordelen van de Blue Lagoon UV-C Tech

UV_C_tech✔ Nederlands product
✔ Ingebouwde elektronische ballast voor een gelijkmatige stroomvoorziening
✔ Tot 35% meer UV-C opbrengst vanwege reflectie van de binnenzijde
✔ RVS 316L behuizing
✔ Eenvoudig te installeren en te onderhouden
✔ Inclusief Ø63mm naar Ø 50mm adapters, 1½” binnendraad
Neem contact op

VGE Pro UV series

De VGE Pro serie biedt een complete serie professionele UV-C units voor gezond en helder water. Alle modellen zijn vervaardigd in RVS 316L en maken gebruik van amalgaam lampen met de nieuwe Smart Pin Technology (SPT). Dankzij SPT is het mogelijk om een lamp veilig te vervangen terwijl het systeem gevuld blijft met water. Indien de lamp per ongeluk niet uitgeschakeld is zal deze toch automatisch uit gaan zodra deze uit de fitting wordt verwijderd. Dankzij de afdichting tussen de lampvoet en lamp kan het systeem worden toegepast waar IPx4 is gewenst. De hoogwaardige keramische lampvoet is een uitstekende isolator en is corrosie bestendig. Voorzien van meerdere transparante onderdelen als lamp indicatoren. Kan worden voorzien van een optionele UV sensor die de werkelijke stralingswaarde aangeeft. Deze kan bijvoorbeeld afnemen door vervuilde kwartsglazen of verouderde lampen. Alle modellen worden inclusief professionele UV control monitor geleverd
Neem contact op

The role of chlorine in a world of UV
Bewaren

Bewaren

Bewaren