Focus op innovatieve, duurzame UV-C desinfectie en waterfiltratie

Schoon en veilig water is van levensbelang. Duurzame ontwikkelingen op het gebied van waterdesinfectie is wereldwijd dan ook een belangrijk thema. VGE B.V. is zich daar als producent van UV-C apparatuur en filters van bewust. Als bedrijf zijn we daarom gefocust op nieuwe duurzame ontwikkelingen, oplossingen en technologieën op het gebied van waterdesinfectie voor de particuliere, recreatieve en industriële sector. Dit doen we door onze passie voor techniek en kennis van water te combineren, wat resulteert in hoogwaardige producten en innovaties op het gebied van UV-C desinfectie en waterfiltratie.

Afbeelding 12Technologie en ontwikkeling

Als producent van UV-C apparatuur en filters levert VGE vanaf Industrieterrein Ekkersrijt in Son (Eindhoven) kwalitatief hoogwaardige producten. Innovatie staat bij VGE hoog in het vaandel. We hebben daarom een eigen afdeling Productontwikkeling, die regelmatig nieuwe kwalitatief hoge producten introduceert. Bestaande producten worden constant kritisch bekeken, getest en waar nodig doorontwikkeld. Daarnaast zorgen onze productontwikkelaars ervoor dat onze producten voldoen aan de wensen en behoeften van de huidige markt en de geldende veiligheidsnormen. Duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid staan centraal in het ontwikkelings- en productieproces.

Samenwerking

VGE werkt nauw samen met diverse partners waaronder LightTech, Philips, Technische Universiteit Eindhoven en de International Ultraviolet Association. De inzichten van deze partners zijn belangrijk voor onze productontwikkeling. Samen kijken we of innovatieve technieken vertaald kunnen worden naar eenvoudige, veilige en efficiënte oplossingen op het gebied van waterdesinfectie. Duurzaamheid, energiebesparing en milieuvriendelijkheid staan centraal in het ontwikkelings- en productieproces.

 

logo_partners