VGE Pro UV-C op IFAT

VGE Pro UV-C op IFAT

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken tijdens IFAT 2016 in München, Duitsland. Deze vakbeurs voor water-, riolering-, afval- en grondstoffenmanagement vindt plaats van 30 mei tot en met 3 juni. U kunt ons vinden in hal A3, standnummer 541.

VGE Pro product assortiment

VGE International is zich bewust van het belang van schoon en veilig water. Wij zijn dan ook, als producent van UV-C en filterapparatuur, gefocust op duurzame ontwikkelingen op het gebied van (industriële) waterzuivering. Wij zijn verheugd om ons nieuwe VGE Pro assortiment aan u te presenteren. Het VGE Pro assortiment bestaat uit een groot scala aan UV-C apparaten. De VGE Pro apparaten zijn geschikt voor afvalwaterbehandeling, tuinbouw, landbouw en aquacultuur. De UV-C units zorgen voor gezond, helder en veilig water. UV-C apparaten zijn de drijvende kracht voor een filterinstallatie. Zij hebben het vermogen om het water vrij te houden van algen, bacteriën en schimmels.

VGE Pro industrial

Waarom VGE Pro?

Wanneer u kiest voor VGE Pro, kiest u voor kwaliteit voor een eerlijke prijs. Onze vertegenwoordigers kunnen u alle informatie geven over VGE Pro UV-C en de mogelijkheden die er voor u zijn.

Wilt u meer weten over onze deelname aan IFAT 2016? U kunt altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger of met een van onze collega’s via tel: +31 (0)499 461099 of info@vgebv.nl.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand tijdens IFAT 2016 in München.