VGE op Piscina Barcelona 2015

VGE op Piscina Barcelona 2015

Van 13 t/m 16 oktober 2015 vindt de jaarlijkse Piscina Beurs plaats in Barcelona (Spanje). Laat u inspireren door de nieuwste ontwikkelingen en innovaties van de meest gerenommeerde bedrijven in Europa.

VGE heeft ook dit jaar weer een uitgebreide stand met de nieuwste UltraViolet (UV-C) innovaties. Wij nodigen u uit onze stand te bezoeken op standnummer: 471.

Blue Lagoon tech spa UV-CNieuwe producten en innovaties

De productontwikkelaars van VGE zijn continu op zoek naar innovaties op het gebied van UV-C en filters voor diverse toepassingen. Daarnaast worden de bestaande producten kritisch bekeken en waar nodig doorontwikkeld. Hieronder vindt u één van de innovaties van Blue Lagoon die wordt gepresenteerd tijdens Salon Piscina Barcelona 2015.

Tech Spa UV-C
Blue Lagoon heeft, in samenwerking met Philips de compacte, milieuvriendelijke UV-C lamp ontwikkeld met ingebouwde elektronische ballast voor een soepele stroomtoevoer. De UV-C lamp is speciaal ontwikkeld voor hogere temperaturen (±40°C / ±104°F) en is vriendelijk in installatie en onderhoud. De reducering van chloorconcentratie kan oplopen tot 50-80%.