VGE op Interzoo 2016

VGE op Interzoo 2016

Graag nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken tijdens Interzoo 2016. Deze internationale vakbeurs voor de huisdierenbranche vindt plaats van 26 tot en met 29 mei in Nürnberg, Duitsland. VGE International neemt voor de derde keer deel aan deze beurs. U vindt ons in hal 4A standnummer 435.

Compleet Xclear vijverassortiment

Tijdens de beurs presenteren wij ons uitgebreide Xclear assortiment met UV-C waterdesinfectiesystemen en filtertoebehoren. De UV-C units en filters van Xclear zijn de beste oplossing om uw vijver te voorzien van gezond en helder water. Naast UV-C units en filters, hebben wij ook waterbehandelingsproducten en andere vijvertoebehoren in ons assortiment.

Interzoo VGE UVC purifier

Mogelijkheden private label

Of het nu gaat om co-productie van een merk of private label, VGE International kan u verschillende mogelijkheden bieden. Uw professionele vijverproducten en merken zijn in goede handen bij onze experts. Zij kunnen u alle informatie geven over de private label mogelijkheden.

Wilt u meer weten over onze deelname aan Interzoo 2016? U kunt altijd contact opnemen met uw vertegenwoordiger of met een van onze collega’s via tel: +31 (0) 499 461099 of info@vgebv.nl.

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand tijdens Interzoo 2016 in Nürnberg.