Gezond en helder vijverwater

Door onze passie voor veilig, gezond en helder vijverwater te combineren met hoogstaande kennis van techniek, produceren we al jaren toonaangevende UV-C en filterapparatuur voor de (koi)vijvermarkt. Dit onder de merknaam Xclear. De vijver UV-C apparaten en filters van Xclear zorgen zonder het gebruik van chemicaliën voor een gezonde en heldere vijver.

UV-C desinfectie; het verschil is helder

UV-C apparatuur is uitermate geschikt voor de (koi)vijvermarkt. UV-C straling heeft namelijk als eigenschap dat het de DNA structuur aantast van eencellige micro-organismen zoals virussen, bacteriën en algen. Deze micro-organismen overleven dit niet, waardoor ze uit de vijver verdwijnen. Het resultaat is een kristalheldere vijver, zonder de toevoeging van chemicaliën. UV-C straling is veilig voor vissen en beschermt bovendien tegen ziektekiemen.

Xclear UV-C & Filters in uw vijverassortiment

VGE biedt een totaalpakket aan voor de vijverbranche, geschikt voor professionele (koi)vijvers en hobbyvijvers. Naast vijver UV-C apparatuur heeft Xclear een uitgebreid assortiment aan filters en aanverwante vijverproducten. Gezamenlijk zorgen deze artikelen voor veilig, gezond en helder vijverwater.

Meer informatie?

Bezoek de website www.xclear.nl of neem direct contact op. Wij adviseren u graag over de voordelen van Xclear  UV-C en filterapparatuur voor uw vijver assortiment.