Medewerker Marketing & Communicatie (1,0 FTE)

Medewerker Marketing & Communicatie (1,0 FTE)

Een gedreven organisatietalent met een hands on mentaliteit.

Functie-inhoud:

Als Medewerker Marketing & Communicatie maak je onderdeel uit van een jong dynamisch team, dat professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Je draagt op creatieve wijze bij aan het interesseren en acquireren van klanten voor producten van VGE International.

In deze functie bouw je mee aan de identiteit van VGE International en haar merken door  vormgeving en uitvoering van het marketing en communicatie beleid. Je bent verantwoordelijk voor de complete marketing en communicatie, van strategie tot operatie. Tot de taken behoren het opstellen en monitoren van een strategisch marketingplan, organiseren van beurzen, het voorbereiden van verkoopactiviteiten, het opstellen van marketingacties en het schrijven van mailingen. Het up-to-date- houden en de doorontwikkeling van de websites is een belangrijk onderdeel van je functie, de ontwikkeling van online media en daarnaast ben je betrokken bij de ontwikkeling van het CRM systeem.


Functieprofiel:

Om succesvol te zijn in deze interessante functie heb je een stevige persoonlijkheid. Iemand die gewend is om zelfstandig taken op zich te nemen en initiatief neemt. Daarnaast ben jij iemand die met creatieve oplossingen komt en tegelijkertijd de handen uit de mouwen steekt om het te organiseren. Je speelt proactief in op ontwikkelingen, zowel intern als in de branche.

Wat heb je in huis:

  • Een HBO werk- en denkniveau, richting Marketing & Communicatie
  • Werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur op het gebied van beurzen en digitale marketing.
  • Jouw persoonlijkheid omschrijft zich als proactief, energiek en creatief en je hebt een ‘hands on’ mentaliteit.
  • Je hebt het vermogen om snel te kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je bent zelfstandig als het aankomt op het plannen en organiseren van je werk.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Het schrijven van teksten gaat je moeiteloos af. Je weet hiervoor de juiste informatie te verzamelen en je kunt daaruit een pakkende boodschap formuleren die onze doelgroep raakt.

 

Geboden wordt

Een dynamische en uitdagende functie binnen een groeisector met uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden. Je gaat onderdeel uitmaken van een aangename, informele en collegiale werkomgeving. VGE International B.V. onderschrijft het belang van het continu investeren in kennis, kunde en vaardigheden van haar medewerkers. Voor meer informatie kun je kijken op www.vgebv.nl.

 

Geïnteresseerd?

Indien je in aanmerking wenst te komen voor deze uitdagende functie verzoeken wij je om je korte brief met daarin een duidelijke motivatie, vergezeld van een curriculum vitae, voor 15 november 2018 te richten aan: VGE International BV, T.a.v. mevrouw drs. Anke Manse, Ekkersrijt 4304, 5692 DH Son. Of per e-mail ankemanse@vgebv.nl.