3-knops bediening voor Xclear FishFeeder

3-knops bediening voor Xclear FishFeeder

VGE International introduceert een vernieuwde Xclear FishFeeder met een 3-knops bediening. Door het nieuwe bedieningskastje is de FishFeeder nog gemakkelijker te bedienen. 

Door de eenvoudig programmeerbare timer is het mogelijk 1 tot 24 keer per dag volautomatisch te voeren. Het aantal doseerseconden per keer kan worden ingesteld tussen de 0 en 600 seconden. Het is tevens mogelijk om de vissen met één of meerdere automaten te voeren door middel van een externe automatisering. Hierdoor is de FishFeeder ook uitermate geschikt voor professionele toepassingen, zoals een viskwekerij. De Xclear FishFeeder is geschikt voor korrelgrootte tussen de 2 en 9 mm en heeft een voercontainer voor 7 liter voer.

Het voeren van uw vissen met een voerautomaat heeft vele voordelen. Zo haalt u het maximale uit uw vissen door altijd precies de juiste hoeveelheid voer te geven. Dit zorgt voor een optimale groei en een mooier kleurpatroon bij bijvoorbeeld Koi. Doordat er kleinere hoeveelheden voer per keer gedoseerd worden, is dit beter voor de gezondheid van de vissen en voor de vijver. Wanneer al het voer door de vissen wordt opgenomen, voorkomt dit onnodige vervuiling van het water en belasting van het filter.